Over Nika

Sinds 2008 is Nederland een ambitieuze jonge onderneemster rijken: Nika. Ze begon ooit met een luxe bloemen en interieurzaak, had 5 jaar lang haar eigen tijdschrift, wat nu als boek publicatie verder gaat, doet online marketing, heeft een distributiebedrijf voor high-end cosmetica en geeft trainingen; kortom, een ware duizendpoot! De kracht van Nika’s ondernemingen ligt in het feit dat het allemaal draait om onderwerpen waarvoor Nika haar passie graag deelt; mode, beauty, lifestyle, en alles wat het leven mooier maakt.

foto_001Drive en zelfstandig ondernemen.Ondernemen zit in mijn bloed, maar wat ik vooral heel belangrijk vind is dat ik onafhankelijk ben. Ik houd van werken, ben doelgericht en ben bezig met zaken die ik leuk vind en goed kan.
Als ik een nieuwe uitdaging wil aangaan, hoef ik niemand om toestemming te vragen. Hooguit zal ik een aantal deskundigen en goede vrienden om raad vragen.

Ambitie.
Ik ben eigenlijk altijd heel gedreven geweest en vind goed werk leveren heel belangrijk. . Ik leg de lat voor mijzelf behoorlijk hoog. Vaak vind ik zelfs dat een dag veel te weinig uren heeft.

Uitdaging.
Ik heb van mijn hobby mijn werk kunnen maken. Het is behoorlijk hard werken en lange dagen maken, maar aan de andere kant ontmoet ik zulke inspirerende mensen en mag ik beroepsmatig mooie modeshows en grote events bezoeken.
Ik houd van de spanning om collega ondernemers te vinden die mijn passie voor schoonheid en lifestyle delen. Daarnaast vindt ik het heerlijk om met mijn zakenpartners en team te brainstormen over nieuwe ideeën en samen hard te werken om deadlines te halen en een mooie prestatie neer te zetten.

foto_002 Succesfactor.
Mijn succesfactor zit hem in passie het feit dat ik alleen maar producten en diensten aanbied waar ik zelf 100% achter sta. Daarnaast moet je altijd eerlijk zijn, jezelf blijven en afspraken nakomen.
Bovendien is het belangrijk om goed naar de wensen van de klant te luisteren, zodat je hier beter op in kunt spelen en kritisch blijft op je eigen rol. Ik denk dat mijn enthousiasme en werkplezier ook zeker bijdragen om mijn boodschap over te brengen.

Up to date.
Altijd je oren en ogen open houden! Lekker netwerken, want in de wandelgangen krijg je zoveel nieuwtjes te horen over de nieuwste trends, producten en kansen in de markt. Mijn klanten houden mij op de hoogte als zij een nieuwe vestiging gaan openen of een nieuwe productlijn op de markt brengen.

foto_003Passion for beauty
Een verzorgd uiterlijk is je visitekaartje en geeft je daarnaast zelfvertrouwen. Ik voel mij goed bij het gebruik van goede verzorgingsproducten voor mijn huid en haar. Volgens mij straal je dat dan ook uit. Dat geldt trouwens ook voor kleding en accessoires. Ik geniet van luxe in elke vorm, maar een goede gezondheid is echt de allergrootste luxe!

Balans werk en privé.
Best moeilijk. Mijn werkdag houdt niet op om 17:00 uur. Er zijn geregeld zakelijke uitnodigingen voor feestjes, diners en borrels die soms tot in de late uurtjes duren. Omdat ik de volgende dag weer vroeg op moet, kan ik niet alles accepteren. Ik vind het ook heel belangrijk om tijd te hebben voor mijn vrienden en familie, maar ook voor mijzelf. Lekker lezen of een filmpje kijken.
Aan de andere kant, heb ik natuurlijk de mogelijkheid om mijn eigen tijden in te delen en dat is natuurlijk een enorm voordeel. Voor sport maak ik altijd tijd vrij, ik vind het heerlijk! Na zo’n pittige training kan ik de hele wereld weer aan.

foto_004Groeiplannen.
Absoluut! Ik bruis van de energie en sta altijd open voor nieuwe uitdagingen en kansen.

Toekomstdroom.
Mijn droom is om mijzelf te blijven ontwikkelen en mijn werk met passie te kunnen uitvoeren. Ik droom niet over grote multinationals of grote rijkdom, maar puur over samenwerken met mooie bedrijven en een gelukkig leven.

Familie en vrienden.
Heel erg belangrijk. Mijn familie en vrienden vormen mijn basis. Ik kan alles met hen bespreken, het is geven en nemen, maar voornamelijk is het er onvoorwaardelijk voor elkaar zijn. Zij kunnen mij midden in de nacht bellen en dan kom ik direct.

Nika in vijf woorden.
Zelfstandig, ambitieus, positief, doelgericht en een sterke persoonlijkheid.

foto_004NIKA’s FAVORITES:

Op tafel: rauwe vis en salades met goede wijnen.
Vakantie:
warme landen met veel zon en witte stranden.
Stad:
Parijs.
Droomauto: Range Rover Vogue.
Boek:
Eten, bidden en beminnen (Elizabeth Gilbert).
Meest inspirerende personen: Richard Branson, Oprah Winfrey.
Muziek: is belangrijk in mijn leven, het genre is afhankelijk van de stemming.
Film:
Intouchables.
Seizoen: Zomer.
Beautytip:
Goede nachtrust.